İSTANBUL / AVCILAR - Ispartakule Anaokulu

Ispartakule Anaokulu

Adres
TAHTAKALE MAH. ISPARTAKULE BUL. ISPARTAKULE ANAOKULU BLOK NO 5 İÇ KAPI NO 1 AVCILAR / İSTANBUL
Vizyon
Okul ve aile işbirliği ile bizlerin, öğrencilerimizin ve okulumuzun en önemli paydaşı olan velilerimizin bireysel ustalık geliştirme, paylaşılan vizyon oluşturma, takım halinde öğrenme, zihinsel modeller üretme ve bir sistem düşüncesi oluşturma disiplinleri etrafında kurumsal olarak öğrenen okul modelini inşa etmektir.
Misyon
Ispartakule Anaokulu, okul öncesi eğitim dönemindeki öğrencilerimize zengin öğrenme ortamları sağlamak, çocukların dil, bilişsel, sosyal, duygusal, fiziksel, sanatsal gelişim alanlarını güçlendirmek, okula hazırbulunuşluk ve akademik başarı düzeylerini arttırmak hedeflerini benimsemektedir.
Öğretim Şekli :İkili Eğitim
Sabahçı 07:45 - 12:45 Öğlenci 12:45 - 17:45
Otobüs
Servis Taşımacılığı Var